- Forsvarsspillere frykter Luis

Daniel Agger mener at Luis Suarez skremmer vannet av Liverpools motstandere.

- Luis har alt. Han er der oppe blant de beste. Det han gjør på banen er bare utrolig, sier Agger til Liverpool Echo.

- Alle lag i denne ligaen frykter ham, og med rette. Han må uten tvil bli kåret til «Footballer of the Year». Det handler ikke bare om hans scoringer og hans målgivende pasninger, men også om arbeidsinnsatsen han legger ned for laget, fortsetter dansken.

Liverpool har gjort 24 mål på sine seks siste ligakamper, og Agger forteller at selvtilliten er på topp foran møtet med Sunderland.

- Det handler om måten vi spiller på. Vi spiller offensiv fotball, der mange spillere blir med fremover. Og på topp har vi to spillere som fortsetter å score mål. Vi har tro på oss selv, og vi går til hver kamp i den tro at vi kan vinne den. Selv når vi blir liggende under, tror vi fortsatt at vi kan vinne.

- Mot Cardiff startet vi veldig dårlig. Vi presterte ikke godt nok. Men vi snakket om det i pausen, at vi vet vi kan score mål. Det er forskjellen denne sesongen. Vi vet vi kan score masse mål, og vi viste det nok en gang. Vi reiste til Cardiff for å ta tre poeng, og vi tok dem. Det er slikt vi må fortsette med resten av sesongen.

- Skal vi oppnå noe denne sesongen må vi fortsette å tro på oss selv helt til siste slutt, og vi må vinne nesten hver eneste kamp. Vi står foran noen utrolig viktige uker nå.