- Fortjener sjansen på landslaget

Jordan Henderson og Raheem Sterling er tilbake i den engelske landslagstroppen til privatlandskampen mot Danmark. En sjanse duoen virkelig fortjener, mener Liverpool-manager Brendan Rodgers.

- Dette viser hvor hardt han har jobbet, og ikke minst hvor bra han har spilt, sier Rodgers til Liverpoolfc.com om uttaket av Henderson.

- England har mange gode midtbanespillere - en rekke enestående spillere - og Jordan er en av dem.

- Jeg leste en kommentar fra Jack Wilshere for noen uker siden, der han sa at Jordan trolig var hans vanskeligste motstander fordi han løper så mye, og hvordan han presser og hvor god han er med ballen. Jack Wilshere er en vidunderlig ung spiller, så det sier litt om nivået Jordan befinner seg på. Han er på et veldig godt nivå.

- Jeg snakket med Jordan rett før dette intervjuet. Han drev å analyserte eget spill og områder han kan forbedre seg på, sammen med de som driver kampanalyse for oss. Han snakket med dem for å kunne forbedre sitt eget spill. Han jobber utrettelig på den måten. Han ønsker å bli så god som mulig, og England-troppen blir bedre når Jordan er inkludert i den.

Raheem Sterling er også tilbake i landslagsvarmen, etter å ha vist strålende form for Liverpool den siste tiden. Han kan få sin andre landskamp på onsdag.

- Etter at han kom inn på laget igjen har han vært strålende, sier Rodgers.

- Han har virkelig vokst som spiller. Det er lett å glemme at han fortsatt bare er 19 år gammel.

- Det er ikke tvil om at han er en av de beste spillerne i England i sin posisjon. De siste månedene kan det hevdes at det ikke finnes noen i England-troppen som er bedre enn ham i den posisjonen.

- Dette er en flott belønning for ham. Han er blitt mer moden, og håndterer presset det er å spille for Liverpools førstelag. Han spiller med vidunderlig frihet, og jobber veldig, veldig hardt for laget. Han fortjener virkelig denne sjansen.