- Fortsatt et stykke igjen til toppformen

Liverpool tok sin første seier i Premier League siden august, da de slo West Bromwich 2-1 i ettermiddag. Men Brendan Rodgers innrømmer at det fortsatt er et stykke igjen til toppformen for de røde.

- Prestasjonsmessig har vi fortsatt en del å gå på. Tempoet i spillet vårt, bevegelsene og intensiteten i vårt spill må fortsatt utvikle seg og bli bedre, slo Rodgers fast på sin pressekonferanse etter matchen.

- Men jeg vil heller at det skal være slik nå, og at vi gjør det vi har gjort de to foregående sesongene, nemlig at vi blir bedre og bedre jo lenger ut i sesongen vi kommer. Mens vi leter etter toppformen er det viktig at vi finner en måte å vinne kamper på.

- Det er mange unge spillere her, og nye spillere som har kommet inn, som fortsatt er i en prosess hvor de finner ut hva det handler om å jobbe i en stor klubb.

- Det du må gjøre er å finne en måte å vinne på, og det klarte vi i dag. Det mot et lag som kom her stinne av selvtillit etter å ha vunnet komfortabelt 4-0 sist helg, og som vant 1-0 over Tottenham i sin forrige bortekamp.

- Denne gruppen er veldig ærlig, og disse spillerne er fulle av karakterstyrke. Det gir meg håp som manager, selv om vi for øyeblikket er et stykke unna å spille vår beste fotball. Jeg kjenner karakterstyrken og hvor ærlige dette laget er. Når vi får jobbet mer sammen vil kvaliteten i vårt spill og våre prestasjoner bli bedre.