- Forventer Johnson-exit

Liverpool Echo-journalist James Pearce forventer at Glen Johnson vil forlate Liverpool etter denne sesongen. Valdes er aktuell. Lallana fra start?

Echo sin LFC-korrespondent har i ettermiddag stilt til webchat med Echo sine lesere. Han forventer at  denne sesongen blir Glen Johnson sin siste i den røde trøya.

 

- Dersom Manquillo og Moreno fortsetter å spille på det samme nivået så vil det bli tøft for Johnson å komme inn igjen på laget, men med så mange kamper denne sesongen vil en måtte få behov for ham på et tidspunkt. Når det kommer til hans fremtid, forventer jeg at han vil forlate klubben på fri overgang neste sommer, svarer Pearce på spørsmål om Johnson. Høyrebackens kontrakt går ut i juni.

 

Brendan Rodgers har hintet til at Adam Lallana kommer til å være involvert i morgendagens kamp.

 

- Etter så lite fotball er det vanlig at en spiller vil introduseres fra benken, men han har sett så bra ut på trening at han er aktuell for å starte mot Villa.

 

På gårsdagens pressekonferanse sa manageren at det var første gang han hørte om linken til den tidligere Barcelona-målvakten Victor Valdes, som kan komme gratis ettersom han er klubbløs.

 

- Det er utvilsomt en sterk interesse i Valdes, men det er ikke i boks. Liverpool har planer om å undersøke tilstanden hans i oktober, og deretter ta en avgjørelse på om de vil tilby ham en avtale. Valdes er lysten, og en spiller med hans erfaring på fri overgang ville være et kupp, så lenge han er helt frisk igjen fra sin korsbåndsskade.

 

Balotelli sto over trening i går, men det skal ikke være fare for at han mister kampen i morgen.

 

Pearce tror det står mellom Jordan Henderson, Martin Skrtel og Dejan Lovren om å bli ny visekaptein i Liverpool FC.