- Forventes å bli klare

Mange ble overrasket over at ikke Adam Lallana spilte mot mot Basel, men 26-åringen har slitt med brukne ribbein den siste uka. Likevel tror avisene at han og Mario Balotelli rekker søndagskampen.

– Lallana var strålende. Han har vært veldig, veldig god siden han kom tilbake. Han har en glimrende arbeidskapasitet og intensitet. Jeg har vært strålende fornøyd med ham siden han kom hit. Han er virkelig talentfull, og han kommer til å spille en sentral rolle i tiden sin her.

Det sa Brendan Rodgers etter seieren over Leicester for ti dager siden. Derfor var det mange som ikke skjønte hvorfor landslagsspilleren ble sittende på benken i skjebnekampen mot Basel tidligere denne uka.

Men Lallana brakk to ribbein under Leicester-kampen på King Power Stadium, melder Andy Hunter i The Guardian. Derfor var han et stykke unna å være helt klar til Champions League-oppgjøret.

Lallana, som utliknet i ligakampen mot Leicester, ble liggende og vri seg i smerter etter en kollisjon midt på banen i slutten av den første omgangen. Han klarte å spille videre, men ble byttet da det gjensto omtrent tjue minutter av kampen.

Der var i den duellen Liverpool-spilleren skal ha skadet seg såpass at han før møtet med Sunderland den påfølgende ligarunden fikk en smertestillende sprøyte, noe som bidro til å holde ham på banen i 67 minutter.

Tilbake – med Mario?

Avisen skriver videre at Lallana vil bite tennene sammen og er trolig tilgjengelig for Rodgers til søndagens storoppgjør mot Manchester United på Old Trafford. Det samme kan også Mario Balotelli være, hevder Chris Bascombe i The Telegraph.

Den italienske landslagsspissen, som ikke vært i kamptroppen på over en måned og nå er tiltalt av Det engelske fotballforbundet, skal ha returnert til trening etter å ha mistet Liverpools seks siste kamper på grunn av et lyskeproblem. James Pearce i Liverpool Echo sier imidlertid at det ennå ikke er bestemt om han inkluderes.