- Gerrard bør vurdere landslagsfremtid

Brendan Rodgers mener at Steven Gerrard må sette seg i tenkeboksen etter VM i Brasil, hvorvidt kapteinen for Liverpool skal fortsette med sin landslagskarriere.

Steven Gerrard vil lede England som kaptein i VM-sluttspillet i Brasil til sommeren. Han har så langt spilt 109 kamper med de tre løvene på brystet, og da verdens største fotballfest tar til i juni vil han være 34 år. Brendan Rodgers antyder at med en anstrengende sesong foran seg med Liverpool, inkludert spill i Champions League, vil det være tid for Stevie G til å vurdere om han skal gi seg med landslagsspill.

- Jeg synes bare han bør ta en vurdering etter Brasil, siden han da vil være 34 år, forklarer Rodgers.

- Han har vært en briljant kaptein for meg, en stor leder, en fantastisk mann. Han vil komme til Champions League neste sesong som en av turneringens store playmakere.

- Han er i strålende fysisk forfatning. Han er her hver dag like sikkert som et urverk, han spiser riktig, og hans kroppsvekt er akkurat slik den skal være.

- Til neste sesong vil han bli utsatt for store belastninger. Hvis han kommer og spør meg om min mening, da synes jeg det er en avgjørelse han må ta selv.

- Han har en klar visjon om hvordan fotball skal spilles, og hva han ønsker å gjøre for Liverpool. Han elsker å spille for England. Han vil nå reise bort og konsentrere seg om England og så får vi se hva som skjer etter det.