- Gerrard fortjener Premier League-tittel

Steven Gerrard har vunnet alt med Liverpool unntatt Premier League. Hans tidligere lagkamerat Vladimir Smicer synes Liverpool-kapteinen fortjener en ligatittel.

Vladimir Smicer spilte sammen med Steven Gerrard i seks år, og ville like å se 33-åringen løfte Premier League-trofeet.

- Stevie spiller fortsatt på et så høyt nivå lenge etter at jeg har avsluttet karrieren, uttaler Smicer til Liverpool Echo.

- Jeg var der da han etablerte seg på laget, og han er fortsatt meget viktig for Liverpool. Jeg vet hvor hardt han jobber.

- Han har vist sin kjærlighet for Liverpool i mange år. Han har hatt muligheter til å dra og spille for andre store klubber, men han har alltid vist lojalitet.

- Han er en stor midtbanespiller og en stor leder. Han er en sterk karakter.

- Hvis det skulle være en grunn til hvorfor jeg ønsker at de skulle vinne tittelen denne sesongen, så er det Stevie. Han fortjener det.

- Hvis han kunne vinne tittelen med Liverpool på dette stadiet av karrieren, ville det bli den perfekte historien.

Smicer har fulgt nøye med på hvordan klubben har utviklet seg under Brendan Rodgers.
- Jeg ser dem nesten hver uke, og de ser meget sterke ut. De spiller flott fotball, og det er mye selvtillit i laget. Liverpool har det beste angrepet i ligaen.

- Tidligere i sesongen var Man City min favoritt til å vinne tittelen, og de ligger fortsatt godt an. Men Liverpool har vist at de er utfordrere. Jeg tror de kan klare det.

- De må bare glemme alt presset, trene bra og gi ditt beste i kampene. Kampene mot Man City og Chelsea på hjemmebane kommer til å bli meget viktige.

- Hvis de blir mestere, vil det være en stor drøm for alle Liverpool-supportere, og jeg regner meg selv som en av dem.