- Gomes havner i Monaco

Portugisisk media melder at André Gomes vil bli solgt til Monaco, og ikke Liverpool. Linkes til to midtbanespillere. Salahs agent om forhandlingene med LFC.

Sunday Times mente at Liverpool ønsket seg Benfica sin midtbanespiller Andre Gomes. Samtidig bble det klart at superagent Jorge Mendes hadde sikret seg de økonomiske rettighetene på spilleren, noe som ville gjøre en slik handel komplisert.

 

Journalist Rory Smith svarte på spørsmål om de røde sin interesse for spilleren i sin webchat i går, og sa han var skeptisk til ryktene, ettersom Benfica er eksperter til å bruke portugisisk media for alt det er verdt i slike saker.

 

Den portugisiske avisa A Bola melder nå at Monaco trolig blir neste stoppested for 20-åringen. Mens både Liverpool og Manchester City er interessert, ser det ut til at han havner i pengesterke Monaco. Det er verdt merke seg at Ricardo Carvalho, Falcao, Joao Moutinho og James Rodriguez - alle spillere i Jorge Mendes sin stall, som også spiller for Monaco. Overgangsummen skal være på £12 millioner.

 

Rumener linkes

Det rumenske nettstedet ProSport hevder at Liverpool har fulgt midtbanespilleren Alexandru Maxim over lang tid. De venter at de røde vil legge inn et konkret bud på 23-åringen til Stuttgart i løpet av de neste dagene.

 

Maxim har 11 landskamper for Romania. 

Linkes til Turan - igjen

The Express skal ha det til at Liverpool vil prøve seg på Arda Turan sent i dette vinduet. Med tanke på at Atletico Madrid ligger helt i toppen av La Liga, á poeng med Barcelona, og at tyrkeren har vært av lagets beste spillere og nylig signerte en ny kontrakt, gjør at dette ryktet må tas med noen klyper salt. Det er dog en spiller som har blitt linket til Liverpool i fem år.


Salahforhandlingene gikk for sakte

Mohamed Salah sin agent er den fjerde som uttaler seg om handelen med Liverpool som ikke ble noe av. Fra før har Basels daglige leder, Ian Ayre og Brendan Rodgers uttalt seg.

 

- Det var lange og rettferdige forhandlinger med Liverpool, men det varte i to og en halv måned - for lenge. Klubbene kunne ikke bli enig om betingelsene. Da Chelsea kontaktet Basel, var han fornøyd og tok sin sjanse. Det handlet ikke om økonomi, sier Sacha Empacher ifølge Daily Star.