- Han er knust

Den tredje skaden til Daniel Sturridge i høst setter ham trolig ut av spill frem til neste år, bekrefter Brendan Rodgers. Han mener ingen er mer skuffet over lårskaden enn spilleren selv.

– Jeg snakket en stund med ham i morges, og han er like langt nede som alle andre spillere jeg har sett være utilgjengelige og ikke i stand til å hjelpe laget, sier Rodgers.

Nordiren gjentar at klubben nå fokuserer på å gå enda grundigere til verks for å løse skadeproblemene, som denne sesongen har holdt ham ute av spill siden tredje serierunde.

Bakgrunn: Sturridge ute i seks uker

– Han er en spiller som ikke har noen ønsker om å være ute så lenge. Sist han spilte, var i august. Og med de egenskapene og kvalitetene han har, ønsker han å spille fotball. Jeg tror det er dags for at han kommer seg litt vekk, og for oss som klubb ønsker vi å sjekke hva vi kan gjøre for at han får spille mer konsekvent, forklarer han.

– Nå er han borte frem til nyåret. Det medisinske apparatet og alle i klubben kan forhåpentligvis finne svarene (på de stadige skadene) som vil sørge for at han kan prestere over en lengre periode.

Rodgers påpeker at det ikke er noe Sturridge har merket de siste sesongene, men at han har trøblet – særlig med lårmuskulaturen – i «alle år» som proff.

Les også: Elleve skader på under to år

– England-skaden (i begynnelsen av september, journ. anm.) var bare én av mange skader. Dette her gjelder ting som har skjedd i løpet av en veldig lang periode, ikke bare de seks eller syv siste månedene. Som jeg sa, tror jeg han har hatt ni skader på det samme låret.

– Han er et verdensklassetalent, men han kan bare leve opp til det dersom han faktisk spiller kamper. Men det er ingen som ønsker det mer enn Daniel selv. Han har lyst til å være i aksjon, og han vil spille.