- Han er rett og slett magisk

Philippe Coutinho var kampens store spiller da Liverpool slo Borussia Dortmund 4-0 på Anfield. Brasilianeren markerte seg både med en utsøkt målgivende flikk og en flott scoring.

Det var Coutinhos elegante flikk som spilte fri Daniel Sturridge som kunne gjøre Liverpools første mål alene med keeper, og brasilianeren satte selv inn kampens tredje scoring etter at han ble frispilt av Raheem Sterling. Coutinho var også hjernen bak Liverpools fjerde mål, som Jordan Henderson satte inn.

- Han er en utrolig begavet spiller. Han er rett og slett magisk. Han har evnen til å komme ut av trange situasjoner, og hans overblikk er utrolig, uttalte Brendan Rodgers om 22-åringen på sin pressekonferanse etter kampen.

- Han spilte i sin beste posisjon, mellom lagdelene. Han blir ikke markert der. Han slipper seg ned på midtbanen og trekker forsvarsspillere ut av posisjon, og måten han vekter pasningene sine på er fenomenal.

- Han var enestående, og nå har han fått evnen til å legge press på ballfører med iherdig jobbing uten ball som en tilleggsdimensjon i sitt spill. Han var også veldig sterk når han ble satt under press med ballen i beina, og han legger press på motstanderen når han ikke har ballen.

- Han er kommet til dette landet og lyst opp denne ligaen med sine kvaliteter. Nå handler det om å gjøre det også på den store scenen, i Champions League. Han har sjansen til å greie det. Selv på det nivået tror jeg hans kvaliteter vil skinne igjennom. I løpet av de kommende fire eller fem årene tror jeg han vil vise seg som en av verdens beste fotballspillere, både for Brasil og Liverpool.

- Han er en utrolig spiller. Magisk å se på, og den type spiller som supporterne kommer for å se. Vi er glade for at vi har ham.