- Han har alltid drømt om Spania

Damien Comolli sier at Luis Suarez er lykkelig i Liverpool, men at spilleren alltid har drømt om å spille for Real Madrid eller Barcelona. 27-åringen har hus i Barcelona. Barcas spill om spilleren er i gang.

Det ligger an til å bli en ny overgangssaga med Luis Suarez denne sommeren. Spilleren signerte en ny kontrakt med Liverpool i desember, men etter en ny fantastisk sesong står han øverst på handlelista til Barcelona. Også Real Madrid skal følge situasjonen nøye.

 

Damien Comolli hentet Suarez til Liverpool, og holder fortsatt kontakten med angriperen. Han sier at han nylig har snakket med 27-åringen.

 

- Jeg har snakket med Luis før og under VM, og han sier alltid at han er veldig lykkelig i Liverpool. Men, da vi var sammen på Anfield, fortalte han meg at drømmen hans var å spille i Spania på et tidspunkt i karrieren - og spesielt for Barcelona eller Real Madrid, sier Comolli til talkSPORT.

 

- Hans kones familie bor i Spania, og han er i Barcelona hver gang han får noen dager fri. Han har et hus der.

 

- Jeg har alltid tenkt, og jeg fortalte Kenny Dalglish dette, at dersom en av de to store spanske klubbene kom og prøvde å kjøpe han, ville Liverpool få en tøff kamp for å beholde ham.

 

Talksport sin ekspert på spansk fotball, Begonia Perez, hevdet tidligere i dag at beklagelsen fra Luis Suarez i går var i regi av Barcelona, og deres større plan for å få spilleren til Camp Nou. En normal Barcelona-taktikk har vært folk i klubben har uttalt seg om spillere, og i ettermiddag har både nyinnkjøpte Ivan Rakitic og sportsdirektør Andoni Zubizarreta uttalt seg.

 

- Luis Suarez beklager? Det sier mye om ham. Han har vist at han har karakter. Han er en kvalitetsspiller, uansett hva klubben gjør, sier Rakitic.

 

Zubizarreta legger til: 

- Luis Suarez? Jeg vil ikke kommentere som sportsdirektør, men bare sier at det er ærefullt at han ba om unnskyldning.