- Håper å få starte sammen med Gerrard

Jordan Henderson håper å bli inkludert i startoppstillingen sammen med Steven Gerrard når England spiller sin første kamp i VM, mot Italia i Manaus den 14.juni.

Henderson ser på treningskampene mot Peru, Ecuador og Honduras som en mulighet til å spille seg til en plass i startoppstillingen mot Italia.

- Alle spillerne i troppen ønsker å starte. Det er også hva jeg forsøker å gjøre, siteres Henderson av Livepool Echo.

- Jeg føler jeg forbedrer meg hele tiden, og jeg må fortsette å tro på meg selv og gjøre som jeg har gjort. Jeg må jobbe hardt på trening og i de tre treningskampene foran VM for å vise at jeg er klar for innsats.

- Landslagssjefen har mange valgmuligheter på midtbanen, men jeg skal kjempe for å å bli med på laget. Forhåpentligvis klarer jeg å spille meg inn på startelleveren.

- Jeg har spilt sammen med Steven Gerrard hele sesongen, og det har fungert veldig bra til tider. Men det blir litt annerledes med England. Det er en annen taktikk, og en annen formasjon. Det er opp til manageren å bestemme hvilket lag han vil starte med, og forhåpentligvis er jeg en del av det laget.

Henderson og Gerrard var begge på laget da England røk ut av EM i 2012 i kvartfinalen, etter å ha tapt på straffekonkurranse for Italia i Kiev.

- Det var selvsagt ikke hyggelig å ryke ut av turneringen på straffespark. Det var vanskelig å takle etter kampen, men samtidig følte jeg at vi hadde spilt bra i kampen, og hadde forsvart oss bra som lag. Vi var solide. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme denne gangen, men også spe på med noe mer offensivt spill, slik at vi scorer noen mål og vinner kampen.