- Håper på tjeneste fra gamle venner

Lucas sier at en ikke kan gi opp selv om Manchester City nå har overtaket i gullkampen, og at en må håpe at tidligere lagkamerater som Andy Carroll og Stewart Downing kan hjelpe til.

- Det er klart vi vil være i kontakt med dem før søndag, sier Lucas til The Guardian på spørsmål om en vil snakke med tidligere lagkamerater Andy Carroll og Stewart Downing. Kjøpt for store summer og solgt med solid tap, vil alle på Anfield drømme og håpe på at de to som nå er fast inventar hos West Ham kan betale tilbake ved å sjokkere Manchester City i den siste ligarunden.

- De har vært her sammen med oss, de har arbeidet sammen med oss, og jeg er sikker på at de vil gjøre det de kan for først og fremst sikre poengene for West Ham men også hjelpe oss om de kan. Nå er det imidlertid ikke lenger i våre hender.

- Mot Crystal Palace skrudde vi av bryteren i åtte eller ni minutter og betalte prisen. Det bare viser hvor vanskelig denne ligaen er.  Det spiller ikke noen rolle hvor du spiller eller hvem du spiller mot, du må konsentrere deg i 90 minutter selv om det er vanskelig å forklare hva som helt skjedde.

- Det har trolig aldri vært så stille i garderoben etter en kamp siden jeg kom hit. Vi har imidlertid en kamp igjen å spille mot Newcastle. Det er vanskelig å se at City skal tape poeng men vi må ikke miste troen. Totalt sett synes jeg det har vært en fantastisk sesong for oss, trolig mye bedre enn folk flest forventet. Nå er vi klar for ny innsats og så får vi se hva som skjer.