- Håpløst om manageren får sparken

Kolo Toure synes det er håpløst at kritikerne diskuterer Brendan Rodgers sin fremtid på Anfield. Ivorianeren tror nord-iren vil få orden på laget igjen.

Liverpool er nede på tiendeplass i Premier League etter sesongens sjuende tap, og de røde er 18 poeng bak ligaleder Chelsea når vi skriver midten av desember. Dette har ført til at kritikken av manager Brendan Rodgers har tiltatt i styrke.

- Det er helt håpløst at folk diskuterer managerens fremtid i Liverpool. Han er en stor manager, og det vet vi alle. Bare se på den fantastiske fjorårssesongen han sto bak, uttaler Kolo Toure til BT.

- Vi spillerne står bak ham, og vi gjør alle det vi kan for at ting skal bli bedre. Han er en stor manager, og vi liker ham alle sammen.

- Han hentet meg fra City, hvor jeg ikke fikk spille særlig mye, og der folk tenkte at Kolo Toure er ferdig som spiller. Men han ga meg en ny sjanse ved å hente meg til Liverpool, og nå spiller jeg for en av de beste klubbene i verden.

- Jeg trives med fotballen under hans ledelse. Jeg føler meg yngre enn noen sinne nå. Han er en stor manager som får oss til å spille god fotball. Vi vil gjøre vårt ytterste for å få ham og klubben ut av denne situasjonen.

Sommerkjøpene til Rodgers har ikke slått til som forventet, men Toure ber supporterne være tålmodige med dem.

- Min beskjed til fansen er at de skal fortsette å tro. Jeg har tro på denne manageren, og denne spillergruppen. Vi vet vi vil bli bedre i andre halvdel av sesongen.

- Vi har hentet inn nye spillere, som trenger tid til å venne seg til forholdene. Det tar alltid en del tid.

- Vi har vært gjennom en vanskelig uke, der vi røk ut av Champions League for Basel og tapte for Manchester United. Men dette er en god klubb, som vil slå tilbake hele tiden. Vi må holde sammen og sørge for at vi reiser oss igjen. Dersom vi vinner en kamp vil selvtilliten komme tilbake.

Nå ser Toure frem til onsdagens ligacupkamp i Bournemouth. Championship-klubben er ubeseiret på tolv kamper.

- Ligacupen er en veldig viktig turnering for oss. Vi har sjansen til å ta oss til Wembley og vinne et trofé. Vi har kvalitetene som kreves for å klare det.