- Hjemmebanefordelen kan bli nøkkelen

Jack Dunn tror fordelen av å spille på Anfield kan bli utslagsgivende, når Liverpool U21 er vertskap for Manchester United i semifinalen i det nasjonale sluttspillet i kveld.

Liverpool tapte tilsvarende semifinale mot nettopp Manchester United på Old Trafford i fjor, og Dunn er ute etter revansje.

- I år har vi et helt annet lag, og vi har et yngre lag. Jeg tror hjemmebanefordelen har mye å si for oss denne gangen, og forhåpentligvis kan vi slå United, sier Dunn til Liverpoolfc.com.

- Det har vært stort for oss at vi har fått spille noen kamper på Anfield denne sesongen. Det er der vi ønsker å spille.

- Vi har spilt strålende fotball denne sesongen, og nå får vi en ny mulighet til å spille på Anfield. Hjemmebanefordelen vil gi oss enorm selvtillit dersom det kommer mye folk på kampen.

- Vi har jobbet meget hardt. Vi er en gjeng som holder sammen, og vi er desperate etter å bli nasjonale mestere. Vi har stor selvtillit, og vi ønsker å slå United og nå finalen.

Selv har Dunn gjort 10 mål for U21 denne sesongen, og er lagets toppscorer. Hans gode spill denne sesongen gjorde at han var med i kamptroppen til førstelagets kamp mot Chelsea sist søndag, uten at han fikk plass på benken.

- Alex Inglethorpe har hjulpet meg mye denne sesongen. Han har tilført mitt spill en ny dimensjon. Nå gjør jeg mer intelligente løp bak motstanderens forsvarsrekke.

- Jeg har spilt i flere ulike posisjoner denne sesongen, og nå forsøker jeg å få dreis på nier-rollen, som jeg mener er min beste posisjon fordi jeg scorer mål og bidrar med mer til laget i den posisjonen.

- Jeg føler virkelig at mitt spill har blitt mye bedre under Alex sin ledelse. Jeg vet det er mye hardt arbeid som gjenstår, men jeg er takknemlig for at Alex har hjulpet meg så mye. Han er en god trener å jobbe under.