- Ibe kan bli fremragende

Brendan Rodgers hadde mange rosende ord å si om Jordon Ibe etter kampen mot Shamrock Rovers. 19-åringen ble kåret til banens beste av kampens sponsorer.

- Han er bare 18 år og han er slikt et talent, kommenterte Rodgers om Ibe etter 4-0 mot Shamrock Rovers i Irland, hvor unggutten var involvert i det meste som av det Liverpool skapte fremover.

- Det var interessant, jeg spurte ham om å spille i en ny posisjon her. Jeg benyttet ham på flanken i 1.omgang, men vi byttet til en diamant etter pause da jeg ønsket å se ham der.

- Det er tilsvarende det vi har gjort med Raheem (Sterling), som har spilt fremst i en slik diamant, og han var utmerket, fortsetter manageren til Liverpool Echo om Jordon Ibe.

- Han har løpskraft, fart, og en herlig ballbehandling. Han må bare arbeide med sine avslutninger!

- Det viktigste for meg er uansett at han kommer i de riktige posisjonene. For en som er så ung, er hans ro, hans touch, hans hurtighet, han har alt som behøves for å bli en fremragende spiller.

- Han spilte mot Arsenal denne sesongen, og vi er en klubb som ønsker at unge spillere som komme frem, men de er nødt til å ha personlighet. Det er viktig.

- Min første tanke er å se hva vi allerede har i klubben, og noen av de unge guttene har allerede erfaring med førstelaget. Det er opp til dem nå. Hvis du er god nok er du gammel nok, det er bare å se på Raheem Sterling som var på landslaget som 17-åring og har blitt en ung spiller av toppklasse. I tillegg er det Jon Flanagan, Philippe Coutinho og Jordon Ibe. Det vil være muligheter for dem, men de må ha den personligheten jeg snakker om.