- Ikke enighet om pris for Moreno

Presidenten til Sevilla sier at man ikke er enig med Liverpool om en overgang for Alberto Moreno. Klubb og spiller er nå i Cardiff for å spille supercup mot Real Madrid i morgen.

Det har hersket rykter om at Sevilla og Liverpool i realiteten er enige om en overgang for Alberto Moreno, og at venstrebacken vil spille sin siste kamp for Sevilla mot Real Madrid. Vinnerne av siste sesongs Europa League er nå i Cardiff, hvor de i morgen kveld spiller supercup mot Real, en kamp som for øvrig vises direkte på Viasat Fotball med avspark kl 20.45.

Dette avviser imidlertid presidenten i Sevilla, José Castro, til Estadio Deportivo ved avreisen til Wales.

- Det var forhandlinger om Alberto Moreno for ti dager siden, men det ble ingen enighet, sier Castro. – Hvis Liverpool betaler det vi ønsker vil spilleren gå, hvis ikke blir han her. Det er ingen forandringer i forhold til det.

Med Sevilla og Moreno på plass i Cardiff vil nok mange forvente at en endelig avgjørelse i denne transfersaken vil bli foretatt en av de nærmeste dagene. Det er blitt hevdet at Sevilla skal ha satt en prislapp opp mot £20M for 21-åringen, mens Liverpool ikke skal være villig til å strekke seg lenger enn til et totalbeløp på £16M.