- Ikke hørt noe fra LFC

Liverpool skal være villig til å selge Daniel Agger for £11M, men midtstopperen er ikke kjent med eventuelle transferplaner.

Brendan Rodgers foretrakk Mamadou Sakho fremfor Daniel Agger i flere kamper mot slutten av sesongen. Agger har gjort det klart at han ikke ønsker å være et tredjevalg i klubben. Liverpool blir dessuten satt i forbindelse med kjøp av ny stopper. Southamptons Dejan Lovren og Cardiffs Steven Caulkner er de heteste kandidatene på ryktebørsen.

Ifølge Ekstra Bladet skal Liverpool være villig til å selge Agger for £11M, men spilleren har visstnok ikke hørt noe fra klubben om eventuelle transferplaner.

- Nei, det har jeg ikke. Så lenge jeg ikke hører noe, antar jeg at de er tilfreds med meg, uttaler Daniel Agger til Ekstra Bladet.

- Jeg har fortsatt to år igjen av min kontrakt og forventer å stille til preseason 7. juli sammen med lagkameratene. Deretter skal vi på preseason-tur fra midten av juli. Det er det jeg forholder meg til her og nå, men det blir på mange måter en spennende sommer vi går i møte