- Ikke hørt noe om fremtiden

Glen Johnson ønsker å bli værende i Liverpool, men backen har ikke blitt tilbudt ny kontrakt. Han har heller ikke blitt fortalt at han skal selges.

Glen Johnsons nåværende avtale utløper sommeren 2015.  Det har blitt antydet at lønna, som rapporteres å være på mer enn £110000 i uken, kan bli et problem. Forsvarsspilleren innrømmer at spekulasjonene rundt fremtiden hans er distraherende.

- Jeg har likt meg hvert minutt av de fem årene jeg har vært her. Jeg ville like å bli værende, men den eneste sannheten i dette er at jeg ikke har blitt tilbudt en ny kontrakt på noe nivå, uttaler Glen Johnson til Daily Mail.

- Jeg vet at noen har sagt at Liverpool ikke ønsker å betale meg min nåværende lønn, men jeg har ikke hørt det. Ingen i Liverpool har kommet til meg. Jeg kjenner ikke til situasjonen klubben befinner seg i, eller om de ønsker å forlenge. Så jeg har ingen avgjørelse å ta annet enn å bli ut kontrakten ettersom ingen har fortalt meg noe annet.

- Det er en unødvendig distraksjon. Jeg er mer en glad for å signere ny kontrakt, og jeg ville like å bli her i mange flere år. Men for øyeblikket er det ikke opp til meg å bestemme, fordi jeg ikke har blitt tilbudt noe. Jeg har heller ikke blitt fortalt at jeg skal selges.