- Ikke i tittelkampen

Liverpool er åtte poeng bak ligaleder Arsenal med 14 kamper igjen av årets sesong, og Brendan Rodgers sier at de røde ikke er med i kampen om tittelen.

Liverpoolmanageren var i dag med på Liverpool FC Foundation sin «challenge day», hvor SkySports News var tilstede. Sportskanalen pratet med Rodgers om tabellsituasjonen.

 

- Jeg var på Manchester City mot Chelsea, og ser på troppene de har og har bygd opp over de siste årene, og det er veldig tøft for oss. Selv om vi har gitt dem kamp hele veien denne sesongen. Jeg vil ikke si at vi kjemper om tittelen i år, sier Rodgers til SkySports News.

 

-  Så klart vil vi spille en rolle, fordi vi er profesjonelle og ønsker å ende så høyt på tabellen som vi kan. Det er seks poeng mellom oss og Chelsea, og det er fremdeles mye å spille for. Vi vil kjempe helt til siste slutt, men dersom jeg skal gi deg det ærlige svaret så er det at det i år kommer for tidlig for oss.

Arsenal topper Premier League med 55 poeng, etterfulgt av Manchester City og Chelsea som begge har 53. Liverpool har 47 poeng når 14 kamper gjenstår.