- Ingenting spesielt ved deres besøk

Hovedeier John W Henry og formann Tom Werner er i Liverpool til helgen for lørdagens møte med Aston Villa. Administrerende direktør Ian Ayre og Brendan Rodgers opplyser at det ikke er noe spesielt ved eiernes besøk.

- Fotballen går bra og forretningene går bra. Det er et betimelig tidspunkt å sitte ned og snakke, men det er ingenting spesielt på agendaen, uttaler Ian Ayre til Press Association i forbindelse med lanseringen av sponsoravtalen med Dunkin Brands’ Group.

Brendan Rodgers skal også i møte med eierne.
- Vi har regelmessig kontakt uansett. Det er ingenting mer enn at de kommer over for å se klubbens utvikling. Det er ikke noe motiv for at de kommer annet enn at de skal se klubben de eier, uttalte Brendan Rodgers til pressen på Melwood.

- Vi skal spise et måltid, snakke om Liverpool og det vil dekke alt: overganger, hvor spillerne står i utviklingen og klubben totalt sett.

- De har tilført sterkt lederskap og visjon, noe jeg synes er viktig. De tok over klubben for noen år siden, og da var det uryddig i form av eierskap og stabilitet. De og deres visjon var en av hovedgrunnene til at jeg kom til klubben.

- Når du snakker om lederskap, definerer de lederskap. De har vist det i andre virksomheter de har ledet med sin visjon og strategi. De har også vært strålende på det personlige plan. Forhåpentligvis kan de få belønning i løpet av de neste årene.