- Intet press på Rickie

Rickie Lambert greide ikke å åpne sin målkonto for Liverpool under pre-season, men Brendan Rodgers er overbevist om at scouseren vil bli en viktig spiller denne sesongen.

Det har vært en oppløftende pre-season for Liverpool, hvor en til tross for en del skadeplager har vist bra spill og resultater og som toppet seg med en meget bra generalprøve mot Borussia Dortmund på Anfield. En spiller som har slitt med å komme i gang er imidlertid Rickie Lambert (32). Den lokale supporteren som fikk sin drømmeovergang fra Southampton, men som har virket tung under treningskampene og til og med misset et straffespark.

- Det er ingen grunn til å bekymre seg over Rickie eller legge press på ham angående det å score mål, understreker Brendan Rodgers etter at Lambert fikk sine første minutter som helrød spiller foran The Kop på søndag.

- Rickie Lambert har blitt hentet hit for å være et verdifullt medlem av troppen. Han har trolig fått mer spilletid under pre-season enn vi ønsket da vi fortsatt er på utkikk etter et og annet, forklarer Rodgers til Daily Star. Manageren har ikke lagt skjul på at en ønsker å hente en angriper til innen transfervinduet er over.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått ham hit. Han er en fin fyr. Han arbeider hardt og hans rolle vil komme mer til sin rett utover i sesongen.

- Gjennom hele sin karriere har han scoret mål, uansett hvilket nivå han har spilt på. Det inkluderer for England, og for Southampton i Premier League.

- Det er derfor ingen grunn til å legge press på ham. Han er en stor supporter av klubben, men han er forbi det nå. Nå ønsker han å bidra i klubbens historiebøker.

- Han er her for å gjøre en jobb og jeg tror han vil utføre den jobben på en utmerket måte.