- Jeg ba Daniel ta straffesparket

Steven Gerrard forklarer at han ønsket at Daniel Sturridge skulle få muligheten til å gjøre hattrick mot Everton. Brendan Rodgers berømmer sin kaptein etter storseieren på Anfield.

- Jeg tar ansvaret for den, forklarte Gerrard etter at Daniel Sturridge hadde sendt et straffespark rett opp på The Kop, mens kapteinen vanligvis er den som skyter fra 11 meter. – Jeg har scoret hattrick mot Everton og jeg ønsket at Daniel skulle oppleve den samme følelsen.

- Daniel var glimrende, han absolutt knuste dem i 1.omgang og den tredje scoringen drepte Everton. Han pulveriserte dem.

- Da visste vi at vi kunne ta dem på kontringer og det fungerte utmerket.

- For dere som har sett ham i 31 derbies, som han har influert og vist enorm energi, han var like god i kveld men da fra en dypere posisjon, uttalte Brendan Rodgers om Steven Gerrard.

Steven spilte en kjempekamp og var en av banens beste som midtbaneanker, og scoret også 1-0 da han headet inn en corner.

- Han har virkelig tatt tak i den rollen, han forstår den og vi snakker mye om det, fortsatte Rodgers. – Du kunne se det ansvaret han tok, hvordan han organiserte laget ute på banen. Han scoret et mål og er en så uegoistisk og generøs mann.

- At en lokal spiller i et derby, skal gi fra seg et straffespark, det bare viser hvilken type han er. Han var fremragende.