- Jeg elsker livet i Liverpool

Luis Suárez innrømmer at han er på sitt lykkeligste i karrieren sin akkurat nå, og han ser frem til Champions League med de røde kommende sesong.

– Det blir godt å ta steget fra Europaligaen til toppen, sier han til Sky Sports.

I vinter skrev Suárez under på en ny kontrakt med Liverpool, men likevel tok det ikke lang tid før Real Madrid-spekulasjonene blomstret denne våren. Det er imidlertid noe han selv ikke bryr seg om fordi han er bundet til Anfield.

– Jeg skrev under på kontrakten fordi jeg elsker å være her, og jeg er så glad for å være her, sier han til Sky Sports.

– Liker mentaliteten i klubben

Suárez, som stoppet på utrolige 31 ligamål denne sesongen, forteller at hvis han ikke hadde vært fornøyd i Liverpool, så ville han heller ikke skrevet under på noen kontraktsforlengelse.

– Liverpools lag er et av de beste i verden fordi ingen i garderoben her går rundt og tror noen er bedre enn andre, og folkene på Melwood jobber veldig bra, forteller han.

Les også: Rodgers hyller Suárez

Spilleren, som ble kåret til Premier League beste spiller av flere hold, legger til at nettopp den mentaliteten, om at alle behandler hverandre likt, er veldig viktig.

– I noen lag kan det man det virke som at noen føler seg bedre og større enn andre, og det gjør det vanskeligere å spille sammen på banen.

– Gerrard er viktig for meg

Spissen har fått skryt fra omtrent alle vinkler denne sesongen, og blant andre kaptein Steven Gerrard mener Suárez er den beste spilleren han noen gang har spilt sammen med. For uruguayaneren er det motsatt:

– Alle vet at Stevie er en viktig person i karrieren min, og han var det spesielt forrige sommer. Han er den beste spilleren i Liverpools historie, mener jeg, og jeg kan si at han er den beste spilleren jeg har spilt med. Han er kaptein fordi han hjelper laget, spillerne, støtteapparatet, alle sammen, sier Suárez.

Nå ser storscoreren imidlertid frem til neste sesong på Merseyside, der han endelig skal få oppleve Europas gjeveste klubbturnering, Champions League, på Anfield.

Ønsker ligagull

Og han vet det blir vanskelig i Premier League også, men han holder fortsatt godt fast i drømmen om å klatre fra 2. plass til gullplass.

– Man vet aldri hva de andre lagene finner på. Manchester City kommer til å ha flere spillere (når sesongen starter i august). Det samme gjelder Chelsea og Manchester United, sier han.

– Det er vanskelig i fotballen, men man har alltid en drøm. Stadionet er utrolig, og supporterne er vår 12. mann fordi de hjelper oss så mye.