- Jeg er favoritt til å få sparken

Brendan Rodgers erkjente at han føler presset under dagens pressekonferanse på Melwood, og slo fast at han nå er alles favoritt til å bli den første Premier League-manageren som får sparken.

Liverpool ligger på 12.plass i Premier League foran morgendagens kamp, og Rodgers vet at det ikke er godt nok for et kravstort publikum.

- Det er ikke mange månedene siden jeg ble kåret til årets manager, og nå tipper folk at jeg får sparken. Det eneste jeg kan fokusere på er det jeg kan kontrollere, slo Liverpool-manageren fast foran pressekorpset i ettermiddag.

- Vi har fått utdelt andre kort denne sesongen. Men vi må bare fokusere på kampene som kommer, og ikke dvele ved de dårlige resultatene så langt. Vi må stå på videre. Vi kjempet godt mot Ludogorets, og jobbet bra. Nå ønsker vi å ta det med oss inn i helgens ligakamp mot Stoke.

- Det er mye igjen av sesongen, og mange kamper som skal spilles ennå. Vi har ikke vært i nærheten av det nivået vi forventer av oss selv. Vi er fem poeng bak en topp fire-plassering, noe som er det laveste antallet poeng man har trengt for å være blant topp fire i Premier League, noe som forteller at ligaen er ganske unik denne sesongen. Vårt mål er, som i fjor, å komme blant topp fire.