- Jeg er glad jeg ble i Liverpool

Martin Skrtel innrømmer at han vurderte å forlate Liverpool, men nå er slovaken glad for at han ble værende hos Anfield-klubben.

Midtstopperen innrømmer at han var i ferd med å forlate Liverpool sist sommer, etter at han hadde havnet bak i stopperkøen på Anfield. Både Napoli og Zenit St Petersburg hadde følere ute. Men Skrtel klarte ikke å forlate Merseyside.

- Jeg ville lyve om jeg sa at jeg ikke tenkte på å forlate Liverpool, sier Skrtel til Echo.

- Det var ikke enkelt for meg forrige sesong. Jeg satt mye på benken i annen halvdel av sesongen, og det var nytt for meg.

- Men det er ikke enkelt å forlate en klubb som Liverpool, for det er fortsatt en av de beste klubbene i verden. Etter seks år her var det ikke enkelt å bare si; okay, jeg drar.

- Før denne sesongen startet sa jeg til meg selv at jeg ville kjempe og jobbe hardt for å forsøke å vise folk at jeg er i stand til å spille og starte kamper.

- Jeg forsøkte å jobbe veldig hardt på trening hver eneste dag, og når jeg fikk sjansen forsøkte jeg å gjøre mitt beste for å hjelpe laget.

- Etter kamper som den på lørdag er jeg bare glad for at jeg ble værende.

- Liverpool er en enorm klubb, og jeg ønsket bare å bevise for folk at jeg er i stand til å spille for denne klubben.

- Da manageren kom til klubben prøvde han å forandre på ting, og ikke minst vår spillestil. Det var noe nytt for oss alle. Som forsvarsspiller har hovedfokus vært på å forsvare seg og hindre baklengsmål, men jeg har også blitt nødt til å gjøre endringer.

- Jeg var klar over at forrige sesong ikke akkurat var min beste. Jeg gjorde flere feil som kostet oss poeng, men denne sesongen har det gått mye bedre. Ting fungerer bra for øyeblikket. Jeg ønsker å holde meg på laget og fortsette på denne måten helt frem til sesongslutt.

På lørdag scoret midtstopperen to mål i en og samme kamp for første gang i sin Liverpool-karriere.

- Jeg har aldri spilt i en kamp hvor de 20 første minuttene har vært slik som i denne kampen. Det å lede 4-0 så tidlig mot et så godt lag var utrolig. Vi snakket før kampen om at vi måtte starte bra, forsøke å presse dem og score et tidlig mål. Det fungerte bra.

- Det var en utrolig ettermiddag for alle som jobber for Liverpool FC. Når du slår et lag som Arsenal 5-1 er det spesielt. Det var en flott seier, og tre viktige poeng. Alle på laget jobbet veldig hardt for seieren.

- Vår statistikk mot de store lagene på hjemmebane denne sesongen har vært perfekt. Det er en forskjell fra tidligere år, og vi må fortsette slik.

Nå ser Skrtel frem til morgendagens kamp mot Fulham.

- Det blir en vanskelig kamp, sier slovaken. Selv har han scoret i sine to siste kamper mot Fulham.

- De kjemper for å unngå nedrykk, så det blir en annen type test. Vi må spille på den måte vi gjorde på lørdag, og forsøke å ta med oss de tre poengene hjem.

- Ingen i garderoben snakker om ligatittelen. Vi har fortsatt 13 kamper igjen å spille, og mye kan skje. Så vi tar bare en kamp om gangen. Vi vil forsøke å sanke så mange poeng som vi kan. Vi kjemper for en plass blant topp fire, og resultatet mot Arsenal viste at vi er klare for den kampen.