- Jeg er godt forberedt

Liverpool Echo slår fast at Brad Jones får en sjelden sjanse til å vokte buret for Liverpool i FA-cupkampen mot Bournemouth. Australieren sier han er godt forberedt.

- For meg handler det om å trene hardt, og sørge for at jeg er klar for å spille, sier Jones til Liverpoolfc.com.

- Dagen før en kamp forbereder jeg meg alltid som om jeg skal spille, selv om jeg 99% av tiden trolig ikke får det, legger han til.

- Jeg lærte tidlig at alt kan skje. Og det har skjedd meg. Jeg har fått beskjed om at jeg skal spille fem minutter før avspark, og det har vært masse ulike ting som har skjedd. Det var den kampen i Blackburn der jeg måtte steppe inn, og deretter spilte jeg semifinale på Wembley.

- Jeg har innsett at du må forberede deg som om du skal spille hele tiden, slik at det ikke kommer som noen overraskelse på deg når du slipper til.

Jones spiller etter alle solemerker sin andre kamp for sesongen når de røde reiser til Bournemouth på lørdag. Den første var i forrige runde av FA-cupen, i 2-0 seieren over Oldham på Anfield.

- Det er selvsagt flere spillere som har fått begrenset med spilletid. Dersom manageren gir deg sjansen, må du forsøke å ta vare på den.

- For en keeper er det litt annerledes når du ikke spiller. Det er sjelden du kommer inn som innbytter, så det er litt annerledes på den måten. Men rent generelt er det nok mange spillere som har det på samme måte som meg, at de får lite spilletid.

- Ingenting er sikkert. Alt avhenger av managerens tanker om kampen, hva han ønsker å gjøre, og hva som skjer. Jeg vil bare stå på videre. Som jeg har sagt tidligere, jeg forventet ikke å spille så mange kamper, verken forrige sesong eller denne sesongen. Men du vet aldri hva som vil skje.