- Jeg er ikke arrogant

Det irriterer Daniel Sturridge at mange oppfatter ham som arrogant.

- Det at jeg blir oppfattet som arrogant er noe av det som irriterer meg mest. Det irriterer meg ganske mye faktisk. Men slik er livet, er det ikke? Jeg tror alle har en oppfatning av meg, akkurat som jeg har oppfatninger om folk jeg ikke kjenner, uttaler Sturridge til The Anfield Wrap.

- Oppfatningen kommer kanskje av at jeg er så avslappet når jeg er ute på banen?

- Men folk kan ikke vite hvordan andre er bare ved å se på dem. Dersom noen ikke fortrekker en mine, noen nesten aldri smiler, mens andre nesten alltid smiler, trekker folk sine slutninger ut fra det de ser. De tenker: «Jeg liker ikke den fyren, fordi han er slik og slik.» De tror de automatisk vet hvordan en annen person er, ut fra kroppsspråket til personen eller andre detaljer.

- Jeg har alltid vært en avslappet fyr, som lever livet og nyter livet. Jeg smiler alltid, og jeg spøker alltid. Alle som har møtt meg sier det samme. Jeg har aldri havnet i trøbbel med noen.

- Folk gjør seg antagelser om andre, og slik er livet. Jeg kan kun vise dem jeg møter hvem jeg er som person. Jeg gjør ikke ting for at folk skal like meg, eller får folk til å gjøre ting for meg til gjengjeld. Jeg gjør ikke noen en tjeneste, og forventer at jeg skal få noe tilbake. Jeg gjør ting fordi jeg har et godt hjerte.

- Dersom folk oppfatter meg som arrogant, så er det greit. Frem til de møter meg kan de bare ha den oppfatningen. Men alle som kjenner meg vet at jeg er langt i fra å være arrogant.

- Ute på banen får enkelte ros, mens andre ikke får det. Slik er det bare. Dersom noen slår en pasning, vil man ikke få ros om den som mottar ballen ikke klarer å sette den i mål. Du får aldri kreditt for å ha skapt en sjanse som det ikke ble mål ut av.

- Jeg skaper sjanser for medspillere, og jeg liker å slå målgivende pasninger og være en del av laget. Men av og til får du ikke den rosen du fortjener. Slik er som sagt livet. Jeg har ingen problemer med det.