- Jeg er klar for mitt første Merseyside-derby

Dejan Lovren er ventet å lede Liverpools forsvar mot Everton på lørdag, og som sammen med flere andre i rødt vil spille sitt første lokaloppgjør mot den blå naboen på andre siden av Stanley Park.

Dejan Lovren, Javier Manquillo, Alberto Moreno, Adam Lallana og Mario Balotelli er alle forventet å spille sin første kamp fra start mot Everton i morgen, som Liverpool-spiller. I tillegg vil ventelig Lazar Markovic og Rickie Lambert sitte på benken fra avspark.

- Jeg kan nesten ikke vente, det er slike kamper som gjorde at jeg ønsket så sterkt å komme til Liverpool, sier Dejan Lovren til LFC TV.

- Jeg vet at dette er et av de store lokaloppgjørene og at det vil være sterke følelser, ikke minst ved at kampen går på Anfield. Det vil bli en vanskelig kamp da Everton er et godt lag, men jeg har tro på seier.

- Dette er en spesiell kamp, den lidenskapen som vil være til stede. Det betyr mye for fansen at du vinner et slikt derby.

- Jeg vet hva jeg kan forvente. Dette er alltid harde kamper, men slik er det hele tiden i Premier League. Jeg er klar for det, og jeg vil fokusere på å spille mitt spill og hjelpe mitt lag slik jeg alltid prøver å gjøre.

- Det er annerledes å spille i Champions League, men dette er et lokaloppgjør og jeg tror atmosfæren vil bli enda bedre. Det vil være enda mer intenst.