- Jeg fikk egentlig aldri en mulighet

Andy Carroll synes han egentlig aldri fikk en mulighet i Liverpool. Nå ser han frem til å sette kjepper i hjulene for sin tidligere arbeidsgiver i dagens kamp på Upton Park.

- Jeg føler at jeg egentlig aldri fikk en mulighet, uttaler Andy Carroll om tiden i Liverpool til Sunday Telegraph.

- Jeg kom fra Newcastle der alle i garderoben sto hverandre nær, alle, akkurat som her i West Ham, og så komme dit hvor det på den tiden var helt det motsatte.

- Jeg er skuffet over hvordan det gikk i Liverpool, men jeg jeg føler at jeg ikke fikk en ordentlig mulighet. Jeg var på laget i én kamp, ute i tre kamper, tilbake i én, så det var stopp og start hele tiden. Jeg kom aldri i gang.

- Jeg visste ikke hvordan jeg lå an da Kenny Dalglish fikk sparken. Jeg synes jeg hadde en god sesong. Jeg avsluttet sesongen med noen scoringer og ble fortalt av Brendan Rodgers at jeg og Luis Suarez skulle være makkere på topp. Så ble jeg fortalt: «Det er bedre at du drar», så jeg visste ikke om jeg skulle bli eller dra.

Andy Carroll håper at Liverpool vinner Premier League, men er bestemt på å gi sin tidligere arbeidsgiver en vanskelig kamp på Upton Park søndag.
- Jeg synes de bør være bekymret. Jeg ser frem til kampen. Jeg ser frem til at den blåses i gang. I den formen de viser nå kan jeg ikke vente med å forsøke å få et resultat mot dem.

Carroll håper å komme med i Englands VM-tropp.
- Det er en målsetting. Jeg må fortsette med det jeg gjør og vise hva jeg kan: score mål og skape sjanser. Jeg får krysse fingrene for at Englands landslagssjef ser det.