- Jeg forsøkte å bidra

Rickie Lambert fikk et innhopp på en halvtime mot Hull, og forteller at han forsøkte å utgjøre en forskjell når han kom på banen. Det virket da også som Liverpool fikk mer trykk mot motstanderens mål etter at man gikk over til å spille med to spisser.

- Vi presset på for en scoring, men den kom ikke. Hull fortjener honnør for noen taklinger i siste sekund, som var noen av de beste jeg har sett, uttaler Lambert til Liverpoolfc.com.

- Vi var uheldige som ikke scoret på de sjansene. Vi fortjente en scoring, og ble frustrert over at vi ikke fikk den. Jeg ventet på sjansen til å komme inn. Jeg hadde håpet å score seiersmålet.

- Det klarte jeg ikke, men jeg tror jeg klarte å bidra positivt. Jeg fikk ikke sjansen til å score mål, men vi la press på dem og hadde sjanser. Vi klarte bare ikke å ta vare på dem, noe som var frustrerende.

Før Lambert entret banen hadde Mario Balotelli spilt ensom spiss.

- Jeg vet hvor vanskelig den posisjonen er, når du spiller 4-3-3 med bare en på topp. Det stilles så mange ulike krav til deg. Jeg syntes Mario klarte å holde godt på ballen, han gjorde løp og var bare uheldig med et par sjanser. Jeg ønsker å spille der oppe på topp sammen med ham. Selvsagt ønsker jeg å spille. Men jeg syntes han klarte seg bra.

- Både Mario, jeg selv og alle spissene vet at det handler om hva som er best for laget, uansett hvordan manageren ønsker at vi skal spille, om det er med en eller to på topp. Vi må gjøre vårt beste.

- Mario var utmerket i første omgang, og i andre omgang holdt han godt på ballen. Det er vanskelig å være ensom spiss. Når vi var på banen begge to klarte vi å skape mer problemer for dem, og skapte noen flere sjanser.