- Jeg hadde bestemt meg på forhånd

Matchvinner Raheem Sterling forteller at han på forhånd hadde bestemt seg for å runde målvakten dersom det oppstod situasjoner der han kom alene med keeper mot Burnley.

- Jeg sa allerede før kampen at dersom jeg kom alene mot keeper så skulle jeg forsøke å runde ham, og det var hva jeg gjorde, sier Sterling til Liverpoolfc.com.

- Jeg hadde allerede bestemt meg for hva jeg skulle gjøre. Jeg fikk et flott gjennomspill fra Philippe Coutinho, og jeg er bare glad for at jeg klarte å sette avslutningen i mål og skaffe laget tre poeng, fortsetter 20-åringen.

- Det er alltid godt å ta tre poeng på bortebane. Det var vanskelig i Burnley. De kjempet veldig bra, og hadde noen målsjanser. Men vi forsvarte oss bra til tider, og fortjente scoringen og å vinne kampen.

- Systemet vi spiller nå er flott med tanke på at både Adam Lallana og Philippe Coutinho ser mye til ballen. Dette er to spillere som kan skape sjanser for oss andre når som helst i kampene. Med sitt instinkt visste Philippe hvor jeg var uten å kikke opp. Det var en flott pasning.

Liverpool står nå med kun ett tap på sine siste ni kamper i alle turneringer, og Sterling håper rekken uten tap fortsetter mot Swansea og Leicester.

- Vi tar dette steg for steg. I de siste kampene kan man se at spillerne har fått troen på seg selv tilbake. Selv når vi er hardt presset kan man se at vi holder sammen og prøver å kjempe oss til et godt resultat.

- Det er viktig at vi holder sammen og forsøker å spille den fotballen vi vet vi er kapable til. Forhåpentligvis kan vi vinne de kommende kampene også. Vi har ikke startet denne sesongen så bra som vi hadde håpet på forhånd. Julen er vanskelig tid, der kampene kommer tett som hagl. Men dersom vi klarer å stå samlet de kommende ukene, kan vi komme ut av julen med noen gode resultater, og da kan vi være med der oppe og kjempe om en plass blant de fire beste frem mot sesongslutt.