- Jeg har aldri vært med på noe lignende

Suso gjorde et svært godt innhopp da Liverpool gikk videre i ligacupen i går kveld, og bidro sterkt til et positivt sluttresultat med scoring i ekstraomgangene og to mål i straffespark-konkurransen.

Det var Suso som tok Liverpools siste og avgjørende straffespark, som sørget for at de røde vant 14-13 i den rekordlange straffespark-konkurransen.

- Mens vi så på og tok straffesparkene lurte vi på når noen skulle misse. Jeg har aldri sett det bli tatt så mange straffespark før. Vi tok meget gode straffer, og i tillegg var Simon Mignolet god. Det er ikke så enkelt når du legger ballen på merket og ser publikum bak mål, forklarer Suso til Liverpoolfc.com.

- Publikum støttet oss selvsagt hele tiden, for vi hadde fordelen av hjemmebane, men jeg var veldig nervøs. Dette var første gang jeg hadde tatt straffespark i en slik situasjon. Jeg visste hvor jeg skulle sette straffesparkene, så dersom målvakten reddet var det uflaks.

Suso kom inn fra benken åtte minutter ut i ekstraomgangene, og spilt sine første minutter for sesongen. Det gikk ikke lang tid før han sendte Liverpool i føringen 2-1.

- Jeg kom inn, og forsøkte selvsagt å gjøre mitt beste. Jeg var heldig med scoringen. Kampen var veldig god. Vi holdt på ballen, og spilte veldig bra, og skapte også noen sjanser. Men i siste minutt ga vi bort et straffespark.

- Hadde situasjonen vært annerledes ville det kanskje ikke ha skjedd, men det skjedde. Middlesbrough hadde egentlig ikke noen sjanser i ekstraomgangene, og i straffespark-konkurransen var vi virkelig gode.

- Jeg har ikke spilt på lang tid. Å være tilbake på banen etter så lang tid er noe jeg er veldig glad for. Etter scoringen var jeg i himmelen.

- Nå har jeg scoret et mål, og levert en god prestasjon, men det er manageren som bestemmer hva som skjer videre. Jeg er her om han vil bruke meg igjen.

- Vi har ikke hatt noen komfortabel uke etter Premier League-kampen i helgen, og folk har vært misfornøyde. Men vi vet vi har de beste supporterne i Premier League og i verden. Denne seieren var veldig viktig, for den tok oss videre i turneringen.

- Liverpool må henge med i alle turneringene, og gjøre det bra i dem alle. Manageren jobber veldig bra med oss, og resultatene vil komme før eller siden.