- Jeg har fått god hjelp

Javier Manquillo forteller at han har fått god hjelp med å finne seg til rette på Anfield. Han tror at resultatene også snart vil gå Liverpools vei.

- Poenget med å komme hit var å bli en bedre spiller, og jeg får den spilletiden jeg trenger for å klare det, forteller Manquillo til AS.

- Jeg er inne i en tilvenningsfase. Det er noe av det vanskeligste som finnes, men jeg har god hjelp. Jose Enrique og Suso er et par av mine guider her. De spanske spillerne er ofte sammen på fritiden, og vi tilbringer mange ettermiddager sammen, forteller høyrebacken.

- Gerrard er en legende her, og for hver dag som går skjønner du bedre hvorfor. Han hjelper meg mye, og er en flott person. Folk har enorm respekt for ham.

- Du kan ikke beskrive Anfield med ord. Du må bare oppleve det. Det er helt utrolig når du er ute på banen og hører publikum. Første gang jeg opplevde det fikk jeg gåsehud.

- Jeg mener ikke laget har noe problem. Resultatene vil komme, for vi jobber godt. Vi har mange nye spillere, men det er ingen unnskyldning. Vi vil snart være på det nivået som kreves i Liverpool.

- Mitt mål er å spille bedre og som lag håper jeg vi kan vinne et trofè.