- Jeg kan fortsatt bli bedre

Jordan Henderson har hatt en meget god utvikling som fotballspiller det siste året, men selv synes midtbanespilleren at han fortsatt har mye å gå på.

23 åringen har vært fast inventar på Liverpools lag denne sesongen.

- Spillet mitt blir stadig bedre, men jeg er fortsatt langt fra å være den spilleren jeg håper å bli, reflekterer Henderson overfor Liverpool FC Magazine.

- Jeg håper å kunne bli bedre for hver dag. Forhåpentligvis fortsetter å gjøre de tingene jeg har gjort bra, og dersom jeg fortsetter å lære av de riktige folkene kan jeg nå dit jeg håper å komme.

- Jeg har spilt ganske mye så langt denne sesongen, og trives virkelig ute på banen. Etter at Brendan Rodgers kom til klubben har han hjulpet meg mye.

- Det er mange områder jeg har blitt bedre på. Men aller mest har jeg kanskje utviklet den taktiske siden av mitt spill. Jeg har gjort enorme fremskritt i omstillingsfasen, både defensivt og offensivt.

- Det er store forventninger i Liverpool, men det var grunnen til at jeg kom hit. De beste spillerne knytter det seg store forventninger til, fordi de ønsker å opptre på høyeste nivå hver enste uke, og det forventes også at de gjør det. Det er dit jeg ønsker å komme.

- Du kommer selvsagt til å ha perioder der ting kanskje ikke går din vei, men du må likevel være mentalt sterk og komme deg gjennom slikt.

- Stabilitet er så viktig. Dersom vi kan fortsette å gjøre ting på samme måte som vi har gjort, vil vi fortsatt være i tetsjiktet når sesongen er over.

Henderson har spilt i flere posisjoner på midtbanen i løpet av karrieren.

- Det tror jeg bare er til nytte for meg. Dersom du kan spille i flere posisjoner har du en større sjanse til å få spille på laget, og det er alt jeg ønsker. Jeg liker faktisk å spille i ulike posisjoner og ulike roller.

- Dersom jeg spiller i en dypere posisjon foran backrekka, liker jeg ansvaret det medfører å skulle kontrollere midtbanen. Dersom jeg spiller ute til venstre, ute til høyre eller sentralt bak spissen gir det meg større sjanse til å være med fremover.