- Jeg kan håndtere rollen

Steven Gerrard tror han vil kunne finne seg til rette i den dype midtbanerollen. Seieren mot Everton er den som har smakt best denne sesongen.

De siste kampene har Steven Gerrard blitt brukt i en dypere midtbanerolle, og spilte muligens sin beste kamp for sesongen i den rollen mot Everton i tirsdagens derby.

 

- Det er en annerledes posisjon fra den jeg har spilt de siste 12-15 årene. Tidligere har jeg prøvd å komme fra boks til boks, men den nye rollen handler mer om kontroll og organisering av de foran meg. Jeg vet at at med tid og arbeid på treningsfeltet kan jeg få det til, for jeg vet at jeg kan spille i flere posisjoner, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.com.

 

Resultatet mot Everton er det som har smakt best så langt.

 

- Jeg må være ærlig. Jeg trodde det skulle være en tettere kamp. Jeg trodde kanskje at et mål den ene eller andre veien ville avgjøre det, men etter måten vi spilte på tenker jeg at det kunne vært mer. Jeg synes resultatet borte mot Tottenham var fantastisk, og det å slå Manchester United, men for meg er derbyet hjemme det viktigste, så det å slå dem 4-0 er stort.