- Jeg kommer i stadig bedre form

Adam Lallana var for mange Liverpools beste spiller mot Everton. Forbedret spill kunne imidlertid ikke døyve skuffelsen over poengtap mot de blå, men Lallana er glad det er ny kamp til onsdag.

- Jeg føler meg mer komfortabel for hver kamp nå, forklarte Lallana til Liverpoolfc.com etter hans gode innsats i 1-1 kampen. – Jeg ønsker bare å fortsette å arbeide hardt og føler jeg kan bli enda bedre.

- Jeg ønsker ikke å komme med unnskyldninger, men jeg mistet pre-season. Det er viktig når det gjelder å komme i kampform og nå dreier det seg bare om å få spilletid.

- Nå følte jeg meg utmerket fysisk, det er bare skuffende at vi ikke kunne få de tre poengene.

- Vi sa denne uka at vi måtte bli bedre og spille i et høyere tempo. Jeg føler at vi gjorde det, vi spilte ballen hurtigere og skapte flere sjanser.

- Det er bare så skuffende at vi ikke kunne ta vare på flere av dem. Når du bare leder med en scoring gir du alltid motstanderen en sjanse. Vi var mer solide defensivt på dødballer. Det var positive ting å ta med seg, men dessverre vil det bli overskygget av resultatet.

- Vi er veldig skuffet, men da er det fint å ha Champions League like rundt hjørnet. Det er hva du ønsker som spiller, at du raskt kan begynne å fokusere mot en ny kamp etter en slik smell. Vi har et herlig oppgjør mot Basel på onsdag å se frem i mot.