- Jeg kommer ikke til å miste bakkekontakten

Raheem Sterling er sikker på lagkaptein Steven Gerrard vil sørge for at han ikke mister bakkekontakten i ligainnspurten.

- Mot Tottenham tok vi føringen med en gang, og presset veldig bra fra start av. Vi fikk det andre målet på det viset takket være Luis. Det er noe vi har jobbet med på trening. Det var flott å se det fungere i kamp, sier Sterling til The Guardian.

- Selv har jeg nå selvtillit til å slippe meg løs, da jeg har spillere som Luis og Stevie som oppmuntrer meg. Det skal de ha honnør for. Store spillere som Steven Gerrard vil alltid sørge for at jeg holder føttene godt plantet på jorda. Jeg er ikke typen som mister bakkekontakten, så jeg tror egentlig ikke det vil bli noe problem. Det vil aldri skje at jeg mister bakkekontakten.

- Jeg prøver å kople ut etter hver kamp. Jeg studerer egen innsats to dager etter kampen, når alt har roet seg. Jeg ser på det når jeg er klar til å fokusere igjen.

- Jeg jobber veldig hardt for laget nå, og det er ikke bare fremover på banen. Jeg er alltid påpasselig til å følge min mann. Jeg er bare glad for å være på et vinnerlag, og det skal guttene ha honnør for igjen.

- Vi tenkte ikke på at de andre resultatene hadde gått vår vei. Manageren sa vi bare skulle gå ut og nyte kampen. Han sa at dersom vi spilte vårt eget spill, så ville vi toppe ligaen, og det var eksakt hva vi gjorde. Det var en stor seier.