- Jeg liker å spille under press

Jordan Henderson opplever et betydelig større press som Liverpool-spiller enn han gjorde i Sunderland, men visekapteinen sier han liker det.

Henderson har etter hvert kommet opp i 141 kamper for Liverpool, og har blitt vant til å spille med et sterkt forventningspress hengende over seg.

- Liverpool er en enorm klubb, det vet alle. Hver eneste kamp er utsolgt. Jeg har vært med på fire preseason-turer til Asia, Australia og USA, og interessen er enorm. Den er egentlig helt overveldende, sier Henderson til Liverpool FC Magazine.

- Klubben når ut til folk over hele verden, noe som det bare er et fåtall klubber forunt å gjøre. Du kan gå ned gaten i hvilken by som helst i verden, og det vil være noen der som går med en Liverpool-drakt på seg. Det betyr at vi som spillere har et stort ansvar. Alle følger med på hva vi gjør. Nesten alle våre ligakamper blir vist på TV, så du spiller ikke bare for folkene inne på stadion, men også folk som sitter hjemme, fortsetter midtbanespilleren.

- Alle har meninger. Fokuset på spillerne er trolig ikke like stort i de fleste andre klubber. Dersom du har spilt en dårlig kamp hos en annen klubb, blir det raskt glemt. I Liverpool føler du presset for å prestere hele tiden, i hver eneste kamp. Du kan ikke gjemme deg. Men jeg elsker dette.

- Du må finne din egen måte å takle presset på. Du har tross alt jobbet hardt for å få lov til å være en del av et miljø der du føler dette presset.