- Jeg nyter dette

Brendan Rodgers sier han nyter å toppe tabellen foran de fem siste kampene. Manageren hevder han ikke føler noe som helst press foran den spennende avslutningen på sesongen.

Liverpool er ubeseiret i sine 14 ligakamper etter nyttår, men Rodgers synes ikke det har bidratt til å øke forventningspresset.

- Jeg nyter hvert minutt av det som skjer nå, sier Liverpool-manageren til Echo.

- Det er strålende. Jeg har kanskje ikke vært i denne posisjonen tidligere, men jeg har vært involvert i fotball lenge. Dette er bare mitt femte år som manager, men jeg har stått på sidelinjen som trener i 20 år. Jeg nyter å se hvordan vi utvikler oss som lag.

- Når du spiller eller jobber for en klubb som Liverpool, følger det med press hver eneste dag. Jeg går forbi Europacuptrofeet hver eneste dag når jeg ankommer treningsfeltet, og jeg vet det står fire til på museet på Anfield. Det kan føre til at du føler press, men bare om du lar det bli slik.

- For oss som lag jobber vi hardt for å oppnå ting som dette. Vi har jobbet hardt hele sesongen for å komme i den posisjonen vi er nå. Nå som vi er på toppen, skal vi kjempe og arbeide enda hardere for å bli der.

- Jeg har opplevd mye verre ting i livet enn å være med i en tittelkamp i toppen av Premier League. Det blir helt ubetydelig sammenlignet med enkelte andre ting.

- Følelsen av å jobbe godt og vinne kamper er god, og jeg håper vi fortsetter å vinne lenge.

Nå står storkampen mot Manchester City på programmet. Manageren mener at Steven Gerrard blir viktig i den kampen.

- Steven har vært viktig for laget fra min første dag her, sier Rodgers.

- Han har vært strålende. Han er en skikkelig leder, og en skikkelig grunnpillar i troppen. Han er en vidunderlig rollemodell for enhver ung spiller.

- Kvaliteten på pasningsspillet hans er sensasjonelt bra. Steven er en spiller som kan spille hvor som helst på banen, og hans lederegenskaper vil skinne igjennom uansett. Det er veldig få spillere du kan si det om.

- Studerer man hvordan han håndterer press, så vil man se at det ikke er mange som håndterer dette bedre enn Steven. Han nyter det som skjer nå, og med rette. Det er i denne posisjonen han ønsker å være, og hvor Liverpool bør være.