- Jeg synes Lallana var fremragende

Brendan Rodgers kommenterte innsatsen til Steven Gerrard, Mario Balotelli og Adam Lallana, etter at Liverpool spillemessig dominerte lokaloppgjøret mot Everton.

- Steve er en så lite egoistisk type, kommenterte Rodgers om frisparket til Steven Gerrard. – Han hadde latt Mario ta noen i første omgang og jeg skrek at han måtte ta det, da han har så mye kvalitet.

- Tid tider vil han imidlertid at andre skal få sjansen. Han har vist opp gjennom årene at det er holdet for ham. Da han tok det, var det en scoring som skulle ha vunnet oss kampen. Det var uansett et vidunderlig frispark og jeg synes han var utmerket i dag.

- Jeg synes Mario i dag viste utmerket arbeidsinnsats, svarte manageren på spørsmål om Mario Balotelli. – Fysikken og det presset han ga deres forsvar på topp var veldig bra for oss.

- Det så ut som at han ville score et mål. Det er skuffende at han ikke gjorde det, men så lenge han arbeider hardt, kommer i de riktige posisjonene, da vil han få scoringer.

- Jeg synes Lallana var fremragende, kommenterte Brendan Rodgers videre. – Det å spille i sitt første lokaloppgjør og gjøre det med en slik kvalitet og intensitet.

- Han spilte hele kampen mot Middlesbrough i midtuka, helt ut inkludert straffespark og det hele. At han kan spille en slik kamp er derfor stort siden det viser meg at han nå blir i bedre form for hver eneste kamp. Han var en konstant trussel mot dem, fra sin posisjon rett bak spissen.