- Jeg tror det snart vil bli kjent

Yevhen Konoplyanka skal ha uttalt seg om interessen fra Liverpool, og sagt at den er så seriøs at han selv er sjokkert. Oppdatert: Interesse fra to andre klubber.

Det er Dnipro sitt supporternettsted fcdnipro.com som bringer på banen et sitat fra Yevhen Konoplyanka, som igjen er sitert videre av Tribuna og ukrainsk presse i morgentimene i dag. På spørsmål om ryktene om overgang skal han ha svart:

 

- Liverpool? Så seriøst at jeg er selv sjokkert. Jeg tror det snart vil bli kjent, skal 24-åringen ha sagt til journalister.

Dnipro skal ha vært på treningsleir i Marbella, og det skal ha vært på flyplassen etter hjemkomst dette intervjuet skal ha funnet sted.

Ian Ayre skal i går ha flydd til Ukraina for å forhandle om en overgang. De røde skal ønske seg spilleren på en 4,5 årskontrakt.

Oppdatert: Independent skriver at Liverpool kan få konkurranse fra to andre Premier League-klubber om spillerens signatur. De skriver videre at både Manchester City og Tottenham har benektet at det er dem, og nevner Manchester United som en mulig klubb dersom Wilfred Zaha og Nani lånes ut. Fra før er det kjent at Southampton fikk avslått et bud på spilleren i august i fjor. Den ukrainske avisa Gazeta nevner også Arsenal som en mulig klubb.