- Joe Allen vil bli en stor spiller for Liverpool

Brendan Rodgers mener at hans walisiske spiller på midtbanen er et av de største talentene i Premier League, og at det bare er skader som har hindret hans utvikling på Anfield.

- Joe var glimrende på Old Trafford. Jeg mener han er et av de største talentene i Premier League, svarte Rodgers da han ble spurt om Joe Allen på dagens pressekonferanse. Waliseren har spilt sammen med Jordan Henderson, foran Steven Gerrard, på midtbanen de siste kampene og manageren antyder at han kommer til å spille fra avspark også mot Cardiff.

- Da han kom hit startet han sin første sesong bemerkelsesverdig bra; jeg tror han ble kåret til Liverpools beste spiller av supporterne de tre første månedene. Han hadde så en vanskelig periode, kom tilbake og gjorde det bra på trening, før han ble skadet. Hans første sesong var noe opp og ned, men kun fordi han var plaget med skader.

- Jeg vet hva han står for bedre enn noen. Han var utmerket under oppkjøringen i sommer, men uheldigvis ble han skadet igjen.

- På Old Trafford, da løp han mer enn noen andre. Måten han presser ballfører på og tar vare på ballen, han er en veldig modig spiller. Her i landet kan det hende at noen rynker på pannen over slikt. Folk ser etter midtbanespillere som enten scorer mål, ønsker å score mål eller smeller inn i dueller.

- Joe er en virkelig intelligent fotballspiller. Han forstår hvordan han skal håndtere en ball, han beskytter ballen meget godt til fordel for laget, og hans arbeidsmoral og intensitet er utrolig.

- Han kommer til å bli en stor spiller her. For øyeblikket er han nær sitt beste og spiller meget bra. Jeg har forhåpninger om at det vil fortsette til helgen.