- Kan komme i gang umiddelbart

Ian Rush tror Daniel Sturridge har fysikken til å komme i gang umiddelbart når spissen returnerer fra skade. Blir et massivt løft å få Sturridge tilbake.

Daniel Sturridge har scoret 36 mål på 52 kamper, men har ikke figurert for Liverpool siden kampen mot Tottenham 31.august etter at han pådro seg en lårskade på trening med England. Brendan Rodgers antydet forrige helg at 25-åringen forventes å være tilgjengelig for spill mot QPR neste søndag.

- Det er et massivt løft. Vi har savnet Daniel, han er en kvalitetsspiller. Med landslagspausen har det blitt enda mer tid for ham til å komme tilbake fra skade, uttaler Ian Rush til Liverpoolfc.com.

- Se på kampen mot Tottenham, da Sturridge, Balotelli og Sterling spilte. Alle tre hadde mål i seg, og de var helt fantastiske.

- Det vil være et stort løft å få Daniel tilbake. Forhåpentligvis kommer laget da også i gang igjen. Vi hadde en fin seier mot West Bromwich, så nå er vi ute etter å opprettholde det.

Ian Rush tror ikke Sturridge vil få problemer i fysisk tøffe Premier League når han returnerer.
- Det kan være vanskelig, men han hadde en god pre-season. Jeg tror det vil være meget normalt for ham, så han kan komme rett inn i det. Han har en naturlig fysikk, så jeg tror han vil komme i gang umiddelbart. Jeg tror ikke det vil bli noe problem.