- Kan påvirke spillerne negativt

25-årsdagen for Hillsborough-tragedien markeres med blomsteroverrekkelser, mosaikk og ett minutts stilhet før avspark mot Manchester City. Jamie Redknapp vet av erfaring at det kan være meget vanskelig å spille kamp ved slike anledninger.

 - Denne helgen markerer 25-årsdagen for Hillsborough-tragedien. Det kommer til å bli en meget emosjonell dag på Anfield, og stemningen vil være elektrisk, uttaler den tidligere Liverpool-spilleren Jamie Redknapp til Sky Sports.

- Dette er en gripende hendelse som kan være vanskelig for spillerne. I 2008 så vi at Manchester United tapte hjemme mot Manchester City på dagen de markerte 50-årsdagen for München-ulykken. Jeg husker at jeg har spilt kamp på dager vi har markert Hillsborough-tragedien, og følelsene har tatt overhånd hos noen av mine lagkamerater i Liverpool.

- Jeg husker at jeg spilte mot Norwich i 1994 i den siste kampen foran et stående The Kop på Anfield og tapte 0-1. Slike anledninger har negativ innvirkning.

- Men jeg tror dette Liverpool-laget er klar til å prestere. De har vært i en god tilstand mentalt og fysisk. De kommer til å se frem til denne kampen med momentumet de har for tiden. Liverpool er som en flodbølge, og det kommer til å bli meget vanskelig å stoppe dem.