- Kjærligheten min for klubben bare vokser

Daniel Sturridge forteller at kjærligheten hans for Liverpool FC bare vokser og vokser for hver dag som går. Er skuffet over å ikke score hattrick, og forstår skyllebøtta han fikk av Suarez.

Daniel Sturridge hadde alle tiders sjanse til å skrive seg inn i historiebøkene med et hattrick mot Everton, men sendte straffesparket over mål og ble byttet ut med to scoringer.

 

- Selvsagt er jeg litt skuffet over å ikke score hattrick, fordi det ville vært glasuren på kaken. Samtidig kan jeg  egentlig ikke være så skuffet, for vi slo Everton 4-0 hjemme, sier spissen til Liverpool Echo.

 

- Noen ganger scorer du, noen ganger scorer du hattrick, og noen ganger får du ikke noe som helst. Det var en god kveld for meg. Når alt kommer til alt handler alt om laget. Jeg fortsetter å si det, men det er virkelig slik det er, og det er laget som er viktig. Dersom vi gjør det, og jobber på den måten, så vil vi få resultater.

 

Han forteller at han er blitt skikkelig glad i klubben.

 

- Jeg koser meg bare med fotballen for øyeblikket. Kjærligheten jeg har for denne klubben bare vokser og vokser for hver dag som går, og jeg kan bare takke supporterne for at de har tatt meg til seg slik som de har.

 

Han fikk en skikkelig skyllebøtte av Luis Suarez da han brente en stor sjanse i steden for å spille spisspartneren inne foran mål i andreomgang.

 

- Da jeg bommet på den sjansen raste Luis på meg, og det kan jeg ikke klandre han for. Jeg tror alle var rasende på meg. Jeg var rasende på meg selv. Du kunne se at jeg fremdeles var skuffet da jeg ble byttet ut, og var også skuffet over å bomme på straffe foran the Kop. Men det viktigste var kampen og resultatet, og når alt kommer til alt er alle glade for det.