- Klart straffespark

Brendan Rodgers mener at straffesparket som Luis Suarez fikk mot Aston Villa var riktig idømt.

Suarez ble lagt ned i det han rundet Villa-keeper Brad Guzan, og Liverpool-manageren mener at avgjørelsen om å dømme straffespark var korrekt.

- Det var et klart straffespark. Når du ser nærmere på det, ser man at målvaktens venstre arm har kontakt med Luis Suarez sin fot, uttaler Rodgers til engelske medier.

- Det var en flott ball fra Steven Gerrard i forkant av straffesparket. Luis tok en vidunderlig touch, og han gjorde det alle spisser vil gjøre. Han tok den ekstra berøringen på ballen, og keeperen var borti ham. Klart vi har sett tøffere kontakt, men det var nok når du er i fart og blir tatt.

- Jeg syntes vi var uheldige som ikke fikk et straffespark til når Leandro Bacuna handset. Så noen ganger får du dem, og noen ganger får du dem ikke. Men jeg syntes det var et klart straffespark det vi fikk i dag.

- Vi har fortsatt en mulighet til å bli blant de fire beste, men vi har hele tiden visst at det vil bli vanskelig for oss. Men jeg har sett nok karakterstyrke fra spillerne til å drive oss videre fremover. Vi kan ikke spille opp mot vårt beste hver dag.

- Vi er skuffet over målene vi slapp inn. Aston Villa spilte i en diamanformasjon, og kom inn mellom leddene våre. Vi spilte i en fleksibel og smal 4-4-2. Vi var for trege, og klarte ikke å håndtere at de kom i overtall.

Rodgers er enig med de som mener at Steven Gerrard slet i første omgang i dag, men han synes kapteinen reiste seg når han ble flyttet høyere i banen etter pause.

- Det er grunnen til at jeg beundrer Stevens egenskaper så mye. Vi fikk ham ikke helt inn i kampen i den dype kontrollerende rollen, så vi la om i pausen.

- Philippe Coutinho har vært strålende for meg, men det var ikke hans dag. Så vi gjorde byttet, og flyttet Stevie frem, og du så kvaliteten på pasningsspillet hans med en gang.