- Konkurranseinstinktet er tilbake

Brendan Rodgers er fornøyd med innsatsen som hans spillere har lagt for dagen i de siste par kampene, og konkluderer med at selvtilliten og konkurranseinstinktet er tilbake i troppen.

- Etter Palace-kampen kunne vi egentlig ikke synke noe lavere. Vi var dårlige i den kampen. Vi spilte dårlig, og konkurranseinstinktet virket også å være helt borte. Vi jobber oss nå tilbake. Spillerne kjempet veldig bra mot Leicester, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Du må gjøre deg fortjent til å spille fotball. Etter Palace-kampen erkjente vi at det er viktig at spillerne som er tatt ut på laget virkelig kjemper. At de jobber hardt for å få resultater. Sakte men sikkert har vi klatret oppover på tabellen igjen.

- Jeg syntes vi spilte veldig bra mot Leicester, og fikk et enda bedre resultat. Leicester hadde tapt bare en hjemmekamp hele sesongen før denne, og har møtt noen veldig gode lag på hjemmebane.

- Vi kunne reise fra Leicester med en 3-1 seier, etter at vi måtte jobbe hardt og gå i kjelleren til tider. Jeg sa i pausen at jeg følte vi kunne forsvare oss litt bedre og stå litt høyere i banen i annen omgang. Vi kunne gå ut og vinne kampen.

- I annen omgang var presset på ballfører bedre, og vi virket farlige når vi gikk i angrep.