- Kontrakt har ikke vært diskutert

Ian Ayre forteller til Sky Sports News at Liverpool-ledelsen fortsatt ikke har diskutert en ny kontrakt med Brendan Rodgers.

- Det har ikke vært tema ennå. Vi vil ha en dialog om dette når tiden er inne for det. Vi kommer til å ha den diskusjonen. Men dette er ikke riktig tidspunkt å gjøre det på, sier Ayre til Sky Sports News.

- Vi ønsker ikke å ha den distraksjonen nå. Dette er en privat sak. Jeg vet at både Brendan, jeg selv og eierne er veldig komfortable med situasjonen.

Rodgers har kontrakt med Liverpool til 2015. Ayre bekrefter at han forventer at Rodgers kommer til å skrive under en ny langtidskontrakt når tiden er inne for det.

- Brendan har akkurat startet på jobben med å gjenoppbygge denne klubben, akkurat som alle oss andre. Vi ønsker å bringe storhetstiden tilbake.

- Forhåpentligvis blir drømmen om å spille i Chamions League innfridd, og da trenger vi mer dybde i troppen. Vi snakker daglig med Brendan og de andre som håndterer spillerrekruttering om dette.

- Eierne er veldig fornøyde med fremgangen vi har hatt. De kommer til England denne helgen for å overvære bortekampen mot West Ham.

- Det sier mye om eierne at de gjør det. Vi har vært gjennom tøffe tider, men eierne har fortsatt å investere i klubben. De skal ha en stor del av æren for at vi har oppnådd det vi har gjort så langt.

- Mange nøytrale fotballfans forteller oss at de håper vi vinner Premier League. Det ville ha vært fantastisk for fansen.

- Men ingen i klubben har mistet bakkekontakten. Vi tar en kamp om gangen. Det som skjer, det skjer.