- Kribler etter å starte

Det er langt ifra sikkert hvor Pepe Reina står mellom stengene denne sesongen, men han skal i hvert fall være med på Liverpools sesongoppkjøring i USA. Og spanjolen gleder seg.

– Jeg har fortsatt to år igjen av kontrakten min med Liverpool, påpeker sisteskansen overfor Radio Onda Cero i Spania.

Reina ble, etter 394 kamper for de røde, sendt på utlån til Napoli forrige sesong, der han gjorde sakene sine bra, men italienerne kan ikke beholde spilleren på grunn av økonomien. Det betyr at han returnerer til Liverpool, og i går ble det kjent at han er med i 33-mannstroppen som skal til Nord-Amerika.

Les også: Rafa henter ikke Reina

Målvakten, som ikke har diskutert fremtiden med Brendan Rodgers, tar det med et smil og sier han returnerer gladelig til Merseyside fordi han «ikke har noen grunn til å kritisere noen der» eller være sur, ifølge ham selv.

– Jeg var der i åtte år, jeg elsker byen, og folkene der har behandlet meg veldig bra i løpet av tiden min i Liverpool, sier keeperen.

– I fjor endte jeg opp i Napoli. Det gikk veldig bra for meg der, og jeg vokste som spiller, men nå skal jeg tilbake til Liverpool, og jeg er ivrig etter å komme i gang.